Etiket Sonuçları: proje

Mrt

eTWİNNİNG  PROJEMİZDE PROJE ÖĞRETMENLERİMİZ KAHRAMAN ÖZGÜR VE BURCU YILMAZ İLE HARİKA ÇALIŞMALAR İMZA ATTIK.ÇALIŞMALARIMIZI OKUL PANOSUNDA SERGİLEDİK.

Mrt

Yüz Yüze Çocuk Oyunu Projesi kapsamında 3. sınıflarımız bu hafta Bülbül Kafeste oyununu oynadılar.

Mrt

3/A sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözü ve deyimlerimizi kendi gözümüzle canlandırdık.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında 3. Sınıf öğrencilerimiz Altın Bilezik Oyununu öğrenerek, keyifle oynadılar.

Mrt

Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında TÜYAP kitap fuarına katıldık.

Şbt

Bu hafta okulumuzdaki 4.sınıflar Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında İsim Şehir Oyunu oynadılar.

Şbt

Yüz yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında bu hafta 3. Sınıflarımız Bom oyununu oynadılar.

Şbt

Bu hafta 4.sınıflar Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Çatlak Patlak Oyunu oynadılar.