Dr.Necla Yazıcıoğlu İlkokulu

Çirişhane Mahallesi 5. Lale Sk. No33/2 16200 Osmangazi /Bursa
Vizyon
ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİKLERİNİ YAŞAMA GEÇİREREK; BURSA’NIN EN SAYGIN EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİ OLMAK.
Misyon
Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, *Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, *Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, *İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
Wushu da ilde derece, webmeb de ilçe ve il sıralamasında 1.lik...
08.00_18.00
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
1-Heykeldeki Sönmez İş sarayının önünden 15/A Belediye otobüsüne binerek, 2-Heykelden Kanalboyu taksi dolmuşlarına binerek, 3-Kent Meydanından Çirişhane Minübüslerine binerek, 4-Merinos tren istasyonunda inip Merinos Atatürk Kültür ve Kongre merkezinin önünden aşağıya doğru yürüyerek okulumuza gelinebilir.
Osmangazi
İl merkezinde
Çocuk Oyunları,Satranç Turnuvası,Mangala Turnuvası
Proje Çalışmaları