Şbt

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, 13/02/2024 TARİHİNDE OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GÖSTERİLEN "PRENSES VE ZEYTİN" ÇOCUK OYUNUNU BÜYÜK BİR İLGİYLE SEYRETTİLER...

Şbt

1/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK DERSİNDE PARALARIMIZI ÖĞRENİYOR. ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLERLE PARALARIMIZ KONUSU UYGULAMALI OLARAK ÖĞRENDİ.

Şbt

Yüz yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında bu hafta 3. Sınıflarımız Bom oyununu oynadılar.

Şbt

1/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYAT BİLGİSİ DERSİ "KİŞİSEL BAKIMIMIZI ÖĞRENİYORUZ" KONUSUNU ETKİNLİKLERLE PEKİŞTİREREK ÖĞRENDİ.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında bu hafta 1.sınıflar Kabak oyununu oynadılar.

Şbt

Bu hafta 4.sınıflar Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Çatlak Patlak Oyunu oynadılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen hikaye anlatma yarışması sonuçlandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Haz

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ 1.SINIFLARIMIZ VE EN ÖZELLERİMİZ TARAFINDAN YAPILAN DOĞADA GEZİ VE ŞENLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

Miniklerimiz güneş sisteminindeki gezegenleri ve güneşe uzaklık yakınlıklarını öğreniyor.

Şbt

Çarpım tablosunu eberlemiyoruz.Yaparak yaşayarak öğreniyoruz.

Şbt

Okumak ve yazmak en basit şekliyle, yazı sembollerini kullanmak ve aynı yazı sembolleriyle oluşturulan anlamı çözmektir. Okuryazarlık, kişinin kendini ifade edebilme, başkalarının söylediklerini ve yazdıklarını anlama yetisidir. Okul öğreniminin ilk aşaması olarak devleti yönetenlerin ülke nüfusuna kazandırmak istedikleri, temel okuma yazma becerisidir. Okuma yazma bilenlerin oranı bir çağdaşlaşma sorunu sayılır ve bu oranın yükseltilmesi için çeşitli seferberlikler yapılır.

HABER: İLKER DÜZYOL - ELİF KILIÇ